Luft til vand varmepumpe | Esbjerg og Kolding omegn | Få et tilbud

Luft til vand varmepumper

Spar penge på elregningen med en Luft til vand varmepumpe

Vidste du at din elregning hovedsageligt består af opvarmning og varmt vand? Ved at installere en varmepumpe kan du spare en betydelig mængde penge hver måned på din elregning. I blandt varmepumper har du to valgmuligheder. Luft til luft- eller luft til vand varmepumpe. Luft til vand er en dyrere investering men til gengæld bidrager den både med varme og varmt vand.

Fordele ved en luft til vand varmepumpe

I modsætning til en luft til luft varmepumpe varmer en luft til vand varmepumpe også vandet. Hvis du er interesseret i et jordvarmeanlæg er en luft til vand varmepumpe også et god alternativ da installationen er knap så krævende med hensyn til plads til jordslanger.

Samtidig hvis du har et gammelt oliefyr og vandbårne varmesystemer er udskiftning til en luft til vand varmepumpe også en god løsning.

Med alle disse fordele er den mest betydelige stadig de penge du spare som nævnt tidligere.

Hvordan fungere en luft til vand varmepumpe?

En luft-til-vand varmepumpes udedel trækker energi fra udeluften og omdanner den til varme via radiatorer, ventilatorkonvektorer, vandbåren gulvvarme og vandvarmere. Det skaber en miljøvenlig og gennemgående varme.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af en luft til vand varmepumpe

Hos TL EL Teknik opsætter og servicere vi luft til vand varmepumper for kunder i det private og erhvervet. Så har du brug for erfaren hjælp til din til varmepumpe står vi klar. Du kan kontakte os på telefon 70 70 77 67. Du kan også skrive til os på e-mail info@tlelteknik.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud på opsætning eller servicering af din luft til vand varmepumpe.

Vil du høre mere om dine muligheder for besparelser på din elregning, så tøv ikke med at give os et kald.

TL EL Teknik ApS

Vi står klar med det rigtige tilbud

Hos TL EL Teknik ApS får du en elektriker, som udbyder blandt andet bæredygtige, kvalitetsbevidste og prisvenlige løsninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Som professionel og engageret elektriker har vi mange års erfaring og specialisering med el-installationer og el teknik indenfor landbrug, industri, private, samt tele- og data installationer.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vi er medlem af

Vi giver sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører

Kontakt os

TL EL Teknik ApS

Føvling

  • Møllebakken 16
    6683 Føvling

Esbjerg

  • Helgolandsgade 22, 1.
    6700 Esbjerg