Termografi | Esbjerg og Kolding omegn | Få et uforpligtende tilbud

Termografi

Termografi i Esbjerg og Kolding omegn

Har du brug for en erfaren og veluddannet el installatør til termografi? Hos TL EL Teknik udfører vi alle former for termografi opgaver. Hyppigt står opgaven på at fotografere eltavler eller lignende med et varmefølsomt der fremviser brandfarlige områder eller energispild. Har du brug for et eftersyn af dine el tavler eller andre el installationer, kan termografi være en meget effektiv løsning. Vi tilbyder el service af flere typer, så uanset om du har brug for termografi eller ej, så kan vi hjælpe med servicering af dine el installationer.

Hvad er termografi?

Termografi er en måde at bestemme temperaturen på maskiner, mennesker osv. Kameraet gør brug af infrarød stråling og kan derfor give et meget detaljeret billede af hvor fejlen ligger. Vi foretager så de nødvendige reparationer og sørger for at serviceringen af el installationerne giver jer et fuldt funktionelt produkt igen.

Kameraet kan registrere en meget bred temperaturforskel. De fleste kameraer kan måle en forskel fra -40 °C til + 2.000 °C. Så kvaliteten af eftersynet er meget høj.

Termografi bruges oftest i forbindelse med el installationer/anlæg lækagesporing, dårlige lejer osv. Sagt på en anden måde bruges det til områder hvor temperatur kan afvige.

Termografi med fokus på kvalitet

Hos TL EL Teknik bygger vi vores virksomhed på tilfredse kunder. Af den grund har vi altid udført vores arbejde til den højeste kvalitet og har altid arbejdet med kundens behov i fokus. Vores arbejde med termografi er ingen undtagelse. Har du brug for et el-eftersyn af høj kvalitet, hjælper vi hellere end gerne.

Få et uforpligtende tilbud på termografi

Har du brug for grundig eftersyn af dine el installationer, så står vi klar med termografi. Med termografi får du tjekket dine alt grundigt igennem så vi kan få udarbejdet fejl eller lækage. Kontakt os på telefon 70 70 77 67 eller e-mail info@tlelteknik.dk, og få et godt og uforpligtende tilbud på termografi.

TL EL Teknik ApS

Vi står klar med det rigtige tilbud

Hos TL EL Teknik ApS får du en elektriker, som udbyder blandt andet bæredygtige, kvalitetsbevidste og prisvenlige løsninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Som professionel og engageret elektriker har vi mange års erfaring og specialisering med el-installationer og el teknik indenfor landbrug, industri, private, samt tele- og data installationer.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vi er medlem af

Vi giver sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører

Kontakt os

TL EL Teknik ApS

Føvling

  • Møllebakken 16
    6683 Føvling

Esbjerg

  • Helgolandsgade 22, 1.
    6700 Esbjerg