Belysning i Esbjerg & Kolding - til den rette stemning

Få den perfekte belysning 

Vores professionelle medarbejdere er ved hver eneste opgave på jagt efter den perfekte belysning, når vi er ude og service nær omegnen af Esbjerg, Vejen og Kolding. Både i arbejdsmiljøet og i hjemmet forholder det sig nemlig sådan, at den optimale belysning en af de vigtigste forudsætninger for trivsel og velbehag.

I vores lokalt forankrede virksomhed i Esbjerg, er vi en autoriseret el installatør, en elektriker og vores lærling. Sammen har vi en bred ekspertise og mange års erfaring inden for al arbejde vedrørende belysning, lyssætning og elektriske installationer. Vi kan hjælpe dig med at få den helt rette belysning til den givne brugssituation.

Vi tilbyder belysning til private samt erhverv

​Vi udfører prisvenlige, bæredygtige og langtidsholdbare løsninger til private boliger, landbrug, virksomheder, kommuner og institutioner. Alle opgaver indenfor belysning, bliver udført med samme tålmodighed, ansvarlighed og respekt for miljøet. Vi mener, at det både af hensyn til miljøet og økonomien skal være nemt at spare på energien.

Gennem dialog, møder og samarbejde finder vi i fællesskab med vores kunder, altid den optimale løsning til belysning. Vi sikrer, at vores kunder gennem markedets bedste produkter og fejlfrie installationer får opfyldt sine behov for en nem, energivenlig og fuldt belyst hverdag. Af belysningsopgaver tilbyder vi vores arbejde til hele din ejendom:

Automatisk belysning

​I de huse, institutioner og virksomheder, hvor vi udfører automatisk udendørsbelysning på facader og lignende, har vi et bredt udvalg af lamper, som alle er udvalgt i henhold til kompromisløse krav om kvalitet, prisvenlighed og design. Vi kan derfor altid levere den korrekte belysning uanset dit behov. Vi kan også gennemgå dine el installationer, så du sikrer dit hjem bedst muligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 70 70 77 67 og e-mail info@tlelteknik.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte belysning til netop dine behov.