Perfekt belysning | Esbjerg og Kolding omegn | Få et tilbud

Belysning i Esbjerg og Kolding omegn

Få den perfekte belysning

Vores professionelle medarbejdere er ved hver eneste opgave på jagt efter den perfekte belysning, når vi er ude og service nær omegnen af Esbjerg, Vejen og Kolding. Både i arbejdsmiljøet og i hjemmet forholder det sig nemlig sådan, at den optimale belysning er en af de vigtigste forudsætninger for trivsel og velbehag.

I vores lokalt forankrede virksomhed i Esbjerg, er vi en autoriseret el installatør, en elektriker og vores lærling. Sammen har vi en bred ekspertise og mange års erfaring inden for alt arbejde vedrørende belysning, lyssætning og elektriske installationer. Vi kan hjælpe dig med at få den helt rette belysning til den givne brugssituation.

Belysning til private samt erhverv

​Vi udfører prisvenlige, bæredygtige og langtidsholdbare løsninger til private boliger, landbrug, virksomheder, kommuner og institutioner. Alle opgaver indenfor belysning, bliver udført med samme tålmodighed, ansvarlighed og respekt for miljøet. Vi mener, at det både af hensyn til miljøet og økonomien skal være nemt at spare på energien.

Gennem dialog, møder og samarbejde finder vi i fællesskab med vores kunder, altid den optimale løsning til belysning. Vi sikrer, at vores kunder gennem markedets bedste produkter og fejlfrie installationer får opfyldt sine behov for en nem, energivenlig og fuldt belyst hverdag.

Automatisk belysning

​I de huse, institutioner og virksomheder, hvor vi udfører automatisk udendørsbelysning på facader og lignende, har vi et bredt udvalg af lamper, som alle er udvalgt i henhold til kompromisløse krav om kvalitet, gode priser og design. Vi kan derfor altid levere den korrekte belysning uanset dit behov. Vi kan også gennemgå dine el installationer, så du sikrer dit hjem bedst muligt.

Få et uforpligtende tilbud på belysning

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på telefon 70 70 77 67 og e-mail info@tlelteknik.dk. Så kan vi sammen finde den perfekte belysning til netop dine behov.

TL EL Teknik ApS

Vi står klar med det rigtige tilbud

Hos TL EL Teknik ApS får du en elektriker, som udbyder blandt andet bæredygtige, kvalitetsbevidste og prisvenlige løsninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Som professionel og engageret elektriker har vi mange års erfaring og specialisering med el-installationer og el teknik indenfor landbrug, industri, private, samt tele- og data installationer.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vi er medlem af

Vi giver sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører

Kontakt os

TL EL Teknik ApS

Føvling

  • Møllebakken 16
    6683 Føvling

Esbjerg

  • Helgolandsgade 22, 1.
    6700 Esbjerg