El-installation i Esbjerg og Sydjylland

TL EL Teknik ApS er dit foretrukne el-firma, der tilbyder alle services og løsninger af el-installationer. Vi sørger for at du får en sikker og funktionel løsning, så alle i din husstand trygt kan bruge de elektriske apparater i dit hjem. 

Vores prioriteter ligger på langtidsholdbare, bæredygtige og prisvenlige løsninger, og tilbyder el-installation i Esbjerg og generelt hele Sydjylland, uanset om du er i Kolding, Vejen, eller de nærtliggende byer. 

Vi tilbyder el-installationer i hele Syddanmark

Hvad får du i en el-installation?

En el-installatør er en fagperson, der har ekspertise inden for installation, vedligeholdelse og eventuelle reparationer af elektriske systemer og apparater. De spiller en afgørende rolle i at sikre, at elektriske installationer og systemer udføres korrekt til både private og erhvervsmæssige miljøer. 

Dette kan man sige gælder vores ansvarsområder, når vi servicerer og tilbyder diverse installationer. Vi prioriterer dine behov, hvor vores installatører ikke kun er teknisk dygtige, men også engagerede i at yde den bedst mulige service. Ved en el-installation i Esbjerg & Sydjylland fra os, får du: 

 • Grundig gennemgang af dine behov:
  Vi starter med en grundig gennemgang af dine behov og krav til den pågældende el-installation. Det sikrer os, at ingen faktorer bliver overset, og vores installation bliver udført perfekt i første forsøg.
   
 • Selve installationen: 
  Installation af elektriske systemer, herunder belysningssystemer, el-distributionssystemer, stikkontakter og eludtag, data- og kommunikationssystemer, sikkerhedssystemer mm.
   
 • Fejlfinding og testning: 
  Efter installationen foretager vi omhyggelig fejlfinding og testning for at sikre, at alt fungerer korrekt.
   
 • Energieffektive løsninger:
  Vi fokuserer på at implementere energieffektive løsninger for at reducere energiforbruget og dine omkostninger.

​Kvalitetssikret el installation til alle løsninger

​Med en autoriseret el installatør, en elektriker og en lærling i virksomheden har vi leveret sikre og professionelle el installationer i Esbjerg & Sydjylland til private boliger, landbrugsvirksomheder, erhvervsbyggerier, offentlige institutioner og kommuner.

​Vi har en vedvarende interessere for branchens nyeste løsninger til forbedrede el installationerne. Desuden har vi en stor respekt for vores fags traditioner og metoder, og går aldrig på kompromis med kvalitet, prisvenlighed eller sikkerhed.

​Ud over at installere traditionelle, energivenlige el-løsninger og elvarme, udbyder vi også installation af intelligente styringer i både virksomheder og private boliger. ​Vi arbejder altid med installationer ud fra idéen, at både for miljøet og økonomien skal det være nemt at spare på energien. Naturligvis tilbyder vi passende dokumentation af tegninger, samt kvalitetssikring, hvis dette ønskes.

Certificerede elektrikere: El-installation i Esbjerg du kan regne med

Vores hold af certificerede elektrikere besidder omfattende viden, færdigheder og erfaring inden for el-løsninger og er dedikerede til at levere service af højeste kvalitet hver gang.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vores certificerede elektrikere er trænet til at overholde strenge sikkerhedsstandarder. Dette sikrer ikke blot, at dine el-installationer udføres korrekt første gang, men også at de er sikre og pålidelige på lang sigt.

Vores fokus er altid på kundetilfredshed, og vores elektrikere er altid klar til at rådgive og vejlede dig gennem enhver proces, uanset om det er til et nyt byggeri eller en renovering.

Vi står klar til at tage fat på din el installation

​Vi gør det så nemt og bekvemmeligt for vores kunder som muligt. I den forbindelse leverer vi gerne både pris- og miljøvenlige hårde hvidevarer. Vi sørger ligeledes for montering og installering af dine el installationer, som er i overensstemmelse med alle forskrifter og sikkerhedskrav.

Vi rådgiver og servicerer dig også med den rette belysning, som du kan læse mere om her.

Kundetilfredshed skabes igennem dialog. Ring eller e-mail for et uforpligtende tilbud på el installation i Esbjerg og Sydjylland, eller et godt råd: 70 70 77 67 og info@tlelteknik.dk

Kontakt os her