El installation med fokus på den rigtige løsning

Vi har mange års erfaring og ekspertise vedrørende el installation. Med sans for langtidsholdbare, bæredygtige og prisvenlige løsninger udfører vi alt inden for el-arbejde i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Ingen opgave er for stor, ingen opgaver er for lille.

​Kvalitetssikret el installation til alle løsninger

​Med en autoriseret el installatør, en elektriker og en lærling i virksomheden har vi leveret sikre og professionelle el installationer til private boliger, landbrugsvirksomheder, erhvervsbyggerier, offentlige institutioner og kommuner.

​Vi har en vedvarende interessere for branchens nyeste løsninger til forbedrede el installationerne. Desuden har vi en stor respekt for vores fags traditioner og metoder, og går aldrig på kompromis med kvalitet, prisvenlighed eller sikkerhed.

​Ud over at installere traditionelle, energivenlige el-løsninger og elvarme, udbyder vi også installation af intelligente styringer i både virksomheder og private boliger. ​Vi arbejder altid med installationer ud fra idéen, at både for miljøet og økonomien skal det være nemt at spare på energien. Naturligvis tilbyder vi passende dokumentation af tegninger, samt kvalitetssikring, hvis dette ønskes.

Vi står klar til at tage fat på din el installation

​Vi gør det så nemt og bekvemmeligt for vores kunder som muligt. I den forbindelse leverer vi gerne både pris- og miljøvenlige hårde hvidevarer. Vi sørger ligeledes for montering og installering af dine el installationer, som er i overensstemmelse med alle forskrifter og sikkerhedskrav.

Vi rådgiver og servicerer dig også med den rette belysning, som du kan læse mere om her.

Kundetilfredshed skabes igennem dialog. Ring eller e-mail for et uforpligtende tilbud på el installationer eller et godt råd: 70 70 77 67 og info@tlelteknik.dk