Udendørs belysning i Esbjerg & Sydjylland

Hos TL EL Teknik ApS sørger vi for pålidelige løsninger af udendørs belysning, både til det private og til erhvervet. Vi giver altid en garanti for innovative og energieffektive løsninger, så du kan få en holdbar belysning du kan være tilfreds og glad med, i lang tid fremadrettet. 

En effektiv installation og valget af den rette belysning gør det nemmere at orientere sig i, og bidrager i den grad også til en hyggelig stemning omkring din have, terrasse, indkørsel, hoveddør og udendørsområder generelt. Vi tilbyder udendørs belysning i Esbjerg og generelt hele Sydjylland, uanset om du befinder dig i Kolding, Vejen eller nærtliggende byer. 

Vi dækker hele Sydjylland

Vælg den rette udendørs belysning 

Valget af den rette udendørs belysning er faktisk ikke helt så simpelt som man skulle tro. Det er afgørende for at skabe den ønskede atmosfære og sikkerhed omkring enten dit hjem eller dit firma. Når du overvejer hvilken belysning, der passer bedst til dine behov, kan du med fordel have gjort overvejelser over funktion og placering.

Du kan først og fremmest overveje formålet. Skal lyset primært bruges til at øge sikkerheden, eller ønsker du måske at skabe en hyggelig stemning og atmosfære? Vores udendørslamper tilbyder forskellige lysstyrker og funktioner, der tilpasses efter dine præferencer. 

Generelt findes der forskellige former for lys, når det kommer til udendørslamper. Vi kan blandt andet tilbyde følgende:

 • Koncentreret lys:
  Ved koncentreret lys, er der typisk tale om spots. Det hjælper med at fokuserer lyset på et specifikt område eller et objekt i din have, og er ideelt til at fremhæve særlige funktioner, såsom et flot træ, skulptur eller andet pynt.
   
 • Spredt lys:
  Ved spredt lys kan det for eksempel være bedlamper og lignende belysning. Spredt lys hjælper med at oplyse et større område på en jævn måde. Søger du at oplyse større arealer som en terrasse, gårdhave eller indkørsel, kan spredt lys være løsningen til dig.
   
 • Opadrettet lys:
  Et eksempel her, er nedgravet spots. Lyset bliver rettet op mod bygninger, træer eller andre lodrette overflader, og giver nærmest en ”dramatisk” effekt, ved at fremhæve flotte elementer til din bolig. 
   
 • Nedadrettet lys:
  Helt modsat opadrettet lys, bliver det her i stedet rettet mod jorden. Det kan komme i form af væglamper. Det er ideelt til at belyse stier, blomsterbede og lignende, da det skaber en visuel sti og sikrer sikker og flot passage. 

Vi sørger for installation og udvalget af udendørs belysning i Esbjerg 

Når du har valgt den rette udendørs belysning, er korrekt installation afgørende for optimal funktion og levetid. Vores team af erfarne elektrikere hos TL EL Teknik ApS sikrer en professionel og sikker installation af dine belysningsarmaturer.

Vi vægter ikke kun den korrekte installation, men også placeringen af belysningen for at opnå det ønskede lysspredningsmønster. Vi sørger for at din udendørs belysning både ser fantastisk ud, og samtidig fungerer optimalt og virker lang tid fremadrettet.  

Udendørs belysning på væg

Udendørslamper med sensor: Smart udendørs belysning 

Alt efter dine behov og præferencer, kan det samtidig være en god idé at overveje at vælge udendørs lamper med indbygget sensor. De kan have forskellige funktioner, for eksempel at ragere på bevægelse, eller kun at tændes når behovet er for det. Vi kan blandt andet hjælpe med:

 • Bevægelsessensorer:
  Bevægelsessensorer er smarte, og registrerer bevægelse inden for deres dækningsområder. 
   
 • Lyssensorer:
  Lyssensorerer reagerer på lysniveauer. Ønsker du for eksempel en lampe der tændes lige så snart mørket falder på, er dette det ideelle valg. 
   
 • Tidsstyrede sensorer:
  Med tidsstyrede sensorer, kan du helt selv styre dine udendørs belysning, så de aktiveres baseret på en foruddefineret tidsplan eller tidsinterval. 

Lad TL EL Teknik ApS stå for din udendørs belysning i Esbjerg & Sydjylland

Skab den perfekte atmosfære og samtidig øg sikkerheden omkring din bolig eller til dit firma, i samarbejde med os. Vi hjælper dig med al slags udendørs belysning i Esbjerg og Sydjylland. Kontakt os på 70707767 eller info@tlelteknik.dk, og lad os tage en snak om, hvad vi kan gøre for dig. Mangler du indendørs belysning til dit hus og hjem, kan vi også hjælpe. 

Kontakt os her