El-eftersyn / El-tjek i Sydjylland

Har du brug for et el-tjek?

Får du udført elinstallationer på din ejendom udført forkert, kan de faktisk på sigt komme til at udgøre en reel risiko af personfarlige eller brandfarlige skader. Derfor anbefaler vi altid at få bestilt et el-tjek af en specialist. Bestiller du igennem os hos TL EL Teknik ApS, kan du hvile trygt i, at dine installationer udføres korrekt. 

Vi er utrolig alsidige, og leverer alle tænkelige el-løsninger, og stræber efter at levere sikre og effektive installationer til dig. Vi er specialister i at udføre eftersyn på elinstallationer, og tilbyder el-tjek i Esbjerg, men servicerer hele Sydjylland. Har du derfor brug for os uanset om du er i Vejen, Kolding eller en helt tredje by, kommer vi også ud.

Kontakt os for service i hele Sydjylland

Hvad er et el-tjek: Sikkerhed og effektivitet i elinstallationer

Ved et el-tjek får du en omfattende gennemgang og inspektion af elektriske installationer i din bygning. Det indebærer ikke kun en overfladisk kontrol af installationerne, men en detaljeret evaluering af alle aspekterne i et elsystem. Formålet er at afdække fejl og mangler, der kunne opstå i dine elinstallationer. 

Ved TL EL Teknik ApS har vi både fuld forståelse og et enormt fokus på, at vores el-tjek er afgørende for at forebygge potentielle farer, og samtidig sikrer at dine elsystemer fungerer så optimalt som muligt. 

​Undgå unødvendige overraskelser

​For købere af både nyere og ældre privatboliger er der mange forhold man skal være opmærksom på. En tilstandsrapport giver en god indikation, men har væsentlige mangler i henhold til el installationer, idet disse kun gennemgås visuelt. På den måde er et grundigt tjek på dine elektriske systemer den bedste måde at få et overblik over kvaliteten, sikkerheden og fremtidsudsigterne af el installationerne i den pågældende privatbolig.

​På samme måde forholder det sig med el eftersyn på driftsbygninger, hvor de uventede omkostninger ved dårlige og usikre el installationer kan være langt større. Ved et eftersyn kan man sikre sig imod unødvendige og uforudsete ekstra omkostninger.

​For sælgere af ejendomme gælder det, at sælgeren er ansvarlig for fejl og mangler i el installationer op til 10 år efter salget.

​Dette ansvar kan man som sælger fritages fra, hvis korrekte og fyldestgørende rapporter suppleres med et el eftersyn. I denne forbindelse er en gennemgang af ejendommens el installationer den eneste måde at

sikre sig imod uventede omkostninger. Det vil altså sige, at et el-tjek kan spare dig for mange penge.

​Læs mere om vores el service her.

Hvad inkluderet i et el-tjek hos TL EL Teknik ApS

Når vi kommer ud og foretager service og tjek på dine installationer, laver vi en omhyggelig inspektion. Vores gennemgang sikrer, at alle aspekter af et vilkårligt elsystem evalueres, så installationerne fungerer korrekt, er sikre og opfylder alle nødvendige standarder. Vi kontrollerer blandt andet følgende:

  • Eltavler 
  • Ledninger og forbindelser
  • Stik og kontakter
  • Beskyttelse mod fejlstrøm
  • Sikringer og beskyttelsesanordninger
  • Antallet af elinstallationernes samt dets dimensionering
  • Rapport og anbefalinger
     

Få et godt tilbud

Vi udfører el-tjek til private og el eftersyn på driftsbygninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Kontakt os i firmaet på telefon 70 70 77 67 eller e-mail info@tlelteknik.dk, og få et godt og uforpligtende tilbud pr. kvadratmeter på eftersynet - det kan ikke betale sig at lade være.

Kontakt os her