El tjek / El eftersyn

El tjek eller el eftersyn sikrer din ejendom

Vi udfører både el tjek og el eftersyn nær Esbjerg, Vejen og Kolding. Vores mange års erfaring og specialisering indenfor faget gør, at vi både kan udføre el eftersyn på henholdsvis privatboliger og driftsbygninger.

​El eftersyn - Undgå unødvendige overraskelser med et el tjek

​For købere af både nyere og ældre privatboliger er der mange forhold man skal være opmærksom på. En tilstandsrapport giver en god indikation, men har væsentlige mangler i henhold til el installationer, idet disse kun gennemgås visuelt. På den måde er et grundigt el tjek den bedste måde at få et overblik over kvaliteten, sikkerheden og fremtidsudsigterne af el installationerne i den pågældende privatbolig.

​På samme måde forholder det sig med el eftersyn på driftsbygninger, hvor de uventede omkostninger ved dårlige og usikre el installationer kan være langt større. Ved både el tjek og el eftersyn kan man sikre sig imod unødvendige og uforudsete ekstra omkostninger.

​For sælgere af ejendomme gælder det, at sælgeren er ansvarlig for fejl og mangler i el installationer op til 10 år efter salget.

​Dette ansvar kan man som sælger fritages fra, hvis korrekte og fyldestgørende rapporter suppleres med et el eftersyn. I denne forbindelse er en gennemgang af ejendommens el installationer den eneste måde at

sikre sig imod uventede omkostninger. Det vil altså sige, at et el tjek kan spare dig for mange penge.

​Læs mere om vores el service her.

Få et godt tilbud

Vi udfører el tjek til private og el eftersyn på driftsbygninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Kontakt os i firmaet på telefon 70 70 77 67 eller e-mail info@tlelteknik.dk, og få et godt og uforpligtende tilbud pr. kvadratmeter på el tjek - det kan ikke betale sig at lade være.