HPFI relæ | Lovpligtig sikkerhed | Få et uforpligtende tilbud

HPFI relæ

HPFI relæ lovgivning

I 1975 blev det et lovmæssigt krav at alle nye el installationer i boliger skulle være beskyttet med et HFI (Højfølsomt fejlstrøms relæ). Senere i 1991 blev kravene opdateret til at alle nye installationer skulle have et HPFi. I 1993 skulle alle tilslutningssteder i hjemmet være beskyttet af et HPFI relæ og i 2010 blev det lovpligtigt at skifte gamle relæer til HFI- eller HPFI.

Hvad er et HPFI relæ?

ET HPFI relæ sidder foran el installationerne for at beskytte imod stød, fra defekte apparater og installationer. Leder du efter en dygtig el installatør der kan hjælpe dig med monteringen af en HPFI relæ? Hos TL EL Teknik har vi mange års erfaring med montering af HPFI relæ og kan uden tvivl hjælpe dig med dit.

Hvad er forskellen på HFI og HPFI relæ?

Forskellen mellem HFI (Højfølsomt fejlstrøms relæ) og HPFI (Højfølsomt pulserende fejlstrøms relæ) er at HPFI slår fra hvis der er fejl i apparatet. Samtidig er et HPFI relæ mere modstandsdygtig overfor tordenvejr. Hvis du vil teste om dit HPFI relæ virker optimalt, kan du motionere det jævnligt. Hvis relæet ikke slår fra når du trykker på knappen, er det fordi apparatet ikke virker.

Er du i tvivl om dit HFI eller HPFI relæ fungere som det skal, så tøv ikke med at give os et kald. Vi hjælper gerne med at sikre dit relæ og alle dine el installationer.

Få et uforpligtende tilbud på HPFI relæ

Har du brug for vores hjælp med servicering eller montering af et HPFI relæ er du velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på telefon 70 70 77 67 eller skrive til os via e-mail info@tlelteknik.dk, så giver vi et uforpligtende tilbud på servicering eller montering af dit HPFI relæ.

TL EL Teknik ApS

Vi står klar med det rigtige tilbud

Hos TL EL Teknik ApS får du en elektriker, som udbyder blandt andet bæredygtige, kvalitetsbevidste og prisvenlige løsninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Som professionel og engageret elektriker har vi mange års erfaring og specialisering med el-installationer og el teknik indenfor landbrug, industri, private, samt tele- og data installationer.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vi er medlem af

Vi giver sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører

Kontakt os

TL EL Teknik ApS

Føvling

  • Møllebakken 16
    6683 Føvling

Esbjerg

  • Helgolandsgade 22, 1.
    6700 Esbjerg