Opsætning af dørtelefon | Esbjerg og Kolding omegn | Få et tilbud

Dørtelefon

Installation og montering af dørtelefon

Hos TL EL Teknik får du veluddannet og autoriseret elinstallatører med stor erfaring for el installationer i privat, erhverv og industrielle miljøer. Vi har erfaring med at installere og montere dørtelefonanlæg med eller uden videokamera. Dørtelefoner er væsentlige komfort og sikringsudstyr til kunder i det private og virksomheder.

Dørtelefon - opsætning i Esbjerg og Kolding omegn

Vi har i flere år betjent kunder i områder omkring Esbjerg og Kolding med effektive el installationer, IT-løsninger, alarmsystemer og meget mere. Har du brug for hjælp med at installere eller montere en ny dørtelefon, eller har du en der skal serviceres?

Dørtelefon med video

En dørtelefon med video er kommet mere i efterspørgsel i de senere år. Folk vil gerne føle sig mere sikker i deres hjem og den opgave opfylder en dørtelefon med video. Med muligheden for at identificere personen der står ved døren, er folk mere trygge i deres hjem.

Servicering af dørtelefon

Har din bygning en dørtelefon i forvejen, men fungere den ikke optimalt? Så kan vi også hjælpe med det. Udover at montere og installere, så tilbyder vi også servicering af din dørtelefon. Som professionelle el installatører med stor erfaring for vores fag klare vi serviceringen af din dørtelefon så hurtigt som muligt men med den nødvendige omhu. Hos TL EL Teknik går vi meget op i at vores kunder skal være tilfredse med resultatet og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.

Få et uforpligtende tilbud på opsætning af dørtelefon

Så skal du bruge en dygtig el installatør til at installere, montere eller servicere en dørtelefon, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan få fat på os via telefon 70 70 77 67 eller e-mail info@tlelteknik.dk, og få et uforpligtende tilbud.

Har du spørgsmål eller vil du hører mere om hvad vi kan gøre for dig er du også altid velkommen til at give os et kald.

TL EL Teknik ApS

Vi står klar med det rigtige tilbud

Hos TL EL Teknik ApS får du en elektriker, som udbyder blandt andet bæredygtige, kvalitetsbevidste og prisvenlige løsninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Som professionel og engageret elektriker har vi mange års erfaring og specialisering med el-installationer og el teknik indenfor landbrug, industri, private, samt tele- og data installationer.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vi er medlem af

Vi giver sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører

Kontakt os

TL EL Teknik ApS

Føvling

  • Møllebakken 16
    6683 Føvling

Esbjerg

  • Helgolandsgade 22, 1.
    6700 Esbjerg