Luft til luft varmepumpe i Esbjerg

Leder du efter en grøn, økonomisk og effektiv energikilde din bolig, sommerhus eller kolonihave, kan en luft til luft varmepumpe meget vel være svaret til dig. Vi hos TL El Teknik ApS leverer pålidelige løsninger inden for opvarmning og elektriske installationer, hvor til vi tilbyder vores sortiment af forskellige varmepumper. 

Vi leverer luft til luft varmepumper i Esbjerg og hele Sydjylland. Har du derfor brug for vores service, uanset om du befinder dig i Kolding, Vejen eller en anden nærtliggende by, hører vi gerne fra dig. Vi kan blandt andet tilbyde dig rådgivning, levering, montering og installation. 

Vi kan levere & montere i hele Sydjylland

Hvad er en luft til luft varmepumpe?

Rigtig mange sommerhusejere har glæde af en varmepumpe af luft til luft, hvilket der er flere årsager til. Varmepumpen er en effektiv og økonomisk løsning som varmeenhed, derudover er installationen og montering utrolig nem, og kræver ikke et stort byggeprojekt. 

Samtidig er pumpen bedst egnet til mindre boliger, såsom et sommerhus og kolonihaver. Med det sagt kan pumpen også anvendes i mindre huse. Leder du efter opvarmning til større huse, vil vi altid anbefale enten at opgradere til luft til vand varmepumpe, eller alternativt skal der flere luft til luft varmepumper i huset, for at kunne klare jobbet. 

En luft til luft varmepumpe fungerer ved at udnytte varmeenergien fra udeluften og omdanne den til varme, som distribueres indendørs. Den komprimerer og frigiver varmen indendørs via et kølemiddel og en kompressor. Dette sikrer effektiv opvarmning, selv når udetemperaturen er lav. Processen skaber et behageligt indeklima ved at distribuere varmen via et ventilationssystem eller en indendørsenhed.

De mange fordele ved en luft til luft varmepumpe 

Når vi monterer luft til luft varmepumper i Esbjerg eller generelt Sydjylland, vil du hurtigt opleve fordele, heriblandt det effektivitet i forhold til energiforbruget. Generelt bruger luft til luft varmepumper mindre strøm sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder som olie- og gasfyr. De er yderst energieffektive, da de primært bruger strøm til at drive kompressoren og ventilatoren – Mængden af strøm de forbruger, er derfor ikke høj. Derudover har den blandt andet fordele af:

 • Effektiv opvarmning:
  Varmepumpen er designet til at udnytte den omgivende luft udenfor, og omdanne den effektivt indendørs. Det gør det netop muligt at tage kulden udenfor, og generere en behagelig varme indendørs. 
   
 • Energibesparelse:
  En af de største fordele ved disse varmepumper er deres evne til at reducere energiforbruget. Sammenlignet med traditionelle opvarmningsmetoder kan en varmepumpe af luft til luft markant sænke omkostningerne til opvarmning af hjemmet.
   
 • Brug året rundt:
  Uanset hvilken sæson du er i, kan du stole på at varmeanlægget kan gøres brug af. Du kan derfor være sikker på en pålidelig kilde til at regulere temperaturen, uanset om det er forår, sommer, efterår eller vinter. 
   
 • Miljøvenlig:
  Ved at udnytte den naturlige varmeenergi fra udeluften reducerer varmepumpen CO2-udledningen sammenlignet med mere traditionelle opvarmningsmetoder. 
   
 • Let installation & lav vedligeholdelse:
  Varmepumpen kræver for det første ikke omfattende installationer eller bygningsmæssige ændringer, samtidig er vedligeholdelsen også minimal. 

Vi sørger for installationen af luft til luft varmepumpe i Esbjerg

Uanset om du har spørgsmål eller sat dig for at du skal have en luft til luft varmepumpe i Esbjerg eller Sydjylland, hører vi gerne fra dig på 70707767 eller info@tlelteknik.dk. Vi står klar til at besvare dine spørgsmål, eller yde service, levering, montering og installation. 
 

Kontakt os her