Spar energi

TL EL Teknik ApS tilbyder en lang række løsninger, der giver energibesparelser i hjemmet, på virksomheden, i landbruget eller i den offentlige institution.

Spar energi i Esbjerg og Kolding omegn

Fra intelligent belysning, der aktiveres ved bevægelse, til lavenergimotorer i ventilationsanlæg og kommunikationsnetværk – vi kan udarbejde og installere systemerne, der giver dig de ønskede energibesparelser. Vi har en omfattende kundekreds i området omkring Kolding, Vejen, Esbjerg og Bramming, der alle har fået udført elbesparende løsninger.

Fordele ved at spare på energien

Det er ikke kun en fordel for miljøet at spare på energien, der er også en stor økonomisk besparelse. I langt de fleste tilfælde er den udgift, der er forbundet med at opgradere til mere energibesparende udstyr hurtigt tjent hjem på en lavere el-regning.

I vores forretning har vi et bredt udvalg af energieffektive hårde hvidevarer, elsparepærer, automatik til strømbesparelse og komponenter, der gør det let at spare på energien

Kontakt os i dag for bedre energibesparelse

Kontakt TL EL Teknik ApS for et uforpligtende tilbud på en energisparende løsning, eller hvis I ønsker professionel rådgivning om, hvordan I kan spare på strømmen. Kontakt os nu på Tlf.: 70 70 77 67 eller info@tlelteknik.dk.