Energioptimering

Energioptimering er med til at skåne miljøet samt din økonomi

Vi udbyder grundige og besparende energieftersyn. Vores erfarne medarbejdere udfører energioptimering i både privatboliger, virksomheder, institutioner, kommuner og lignende. Gennem mange års service i omegnen af Esbjerg, Vejen og Kolding ved vi, at der igennem energioptimering kan være mange penge at spare.

​I vores lokale, miljøbevidste og erfarne firma beskæftiger vi en autoriseret el installatør, en elektriker og en lærling. På den måde kan vi gennemgå alle de installationer og lignende, hvor et energieftersyn med henblik på energioptimering kan være særdeles besparende for vores kunder.

​Vi gennemgår din bolig

​Vi kigger naturligvis først og fremmest på belysningen og el installationerne i den pågældende ejendom, når vi udfører energioptimering. Derudover analyserer vi de installerede hvidevares ydeevne, og vi kigger ligeledes på selve bygningens konstruktion og tilstand, eksempelvis i forbindelse med isolering.​

I firmaet har vi en stor interessere i markedets nyeste løsninger og metoder i forhold til energioptimering. Vi nærer samtidig stor respekt for den håndværksmæssige tradition i vores fag. Derfor er vi efteruddannede som grønne energihåndværkere og oplærer vores lærling i overensstemmelse med vores nye viden, når vi arbejder.

Vi tilbyder professionel energioptimering

​I firmaet arbejder vi altid ud fra det motto, at det skal være nemt og bekvemt at spare på energien for vores kunder. Det er både godt for miljøet og økonomien. Vi kan for eksempel også hjælpe dig med solceller >> Læs mere her.

​I forbindelse med et energieftersyn er der aldrig to ens tilfælde. Derfor kommer vi ud til den enkelte kunde og tager et grundigt kig, hvorefter vi kan give et udkast til eventuelle besparelser og forbedringer under en eventuel energioptimering. Kontakt os i firmaet på telefon 70 70 77 67 eller e-mail info@tlelteknik.dk