IT-løsninger, data og kommunikation

TL EL Teknik ApS er din samarbejdspartner inden for IT-løsninger. Vi tilpasser os til din unikke situation og behov, og tilbyder driftssikre, skræddersyede og lovmæssigt overholdte løsninger til virksomheder og private kunder. Vores fokus ligger på at skabe integrerede systemer der passer til din situation, og tilbyder IT-løsninger i Esbjerg og hele Sydjylland.

Vi servicerer hele Sydjylland

Kommunikation, data og IT

​I samarbejde med kunden udvikler vi en driftsikker netværksløsning, der bliver specifikt tilpasset til den enkelte virksomheds ønsker og behov, og som naturligvis lever op til alle lovmæssige krav. Har du behov for en løsning, der integrerer flere systemer, finder vi en brugervenlig og fremtidssikret løsning.

​TL EL Teknik ApS tilbyder vores assistance hele vejen. Fra den første projektering til trækning af kabler og installation af udstyr – vores arbejde er ikke færdigt før du er tilfreds med din kommunikations- og dataløsning.

TL EL Teknik ApS løser naturligvis også opgaver for private kunder. Det kan være ved etablering af en hjemmearbejdsplads eller ved kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen. Vi har erfaringen og løsningsmodellerne, der sikrer en nem, diskret og effektiv dataløsning.

IT-løsninger med sikkerhed 

Sikkerhed er afgørende inden for enhver IT-infrastruktur. Hos TL EL Teknik ApS går vi langt for at sikre, at dine systemer er beskyttet mod enhver form for trussel. Vores sikkerhedsforanstaltninger er avancerede og tilpasses til at imødekomme specifikke risici og krav, som din virksomhed eller dit hjem står over for.
Vi har derfor et enormt fokus forebyggende foranstaltninger generelt i dine systemer, men selvfølgelig også i vores egne implementerede IT-løsninger. 

Analyse og optimering 

Mangler du et tjek, diagnosticering og analysering af dine processer med henblik på optimering, kan vi også hjælpe dig. Kontinuerlig analyse og optimeringer af IT-løsninger kan være vigtig for at undgå at ens systemer bliver outdated, og sørger for at IT-infrastrukturen kører så glidende som muligt. 

Vi starter med en grunding analyse af dine eksisterende systemer, for at identificere områder med potentiale for forbedringer. Vi har et erfarent team, der kan skabe et overblik jeres nuværende system præstationer, eventuelle flaskehalse, eller om vi ville anbefale software opgraderinger. 

Lad TL El Teknik stå for dine IT-løsninger 

Lad os hjælpe dig eller din virksomhed med en driftssikker netværksløsning. Er du i tvivl om hvad eller hvordan vi kan hjælpe dig, eller har hvilke som helst andre spørgsmål, hører vi gerne fra dig på TLF eller på MAIL. Vi tilbyder alle vores services i hele Sydjylland, og kommer derfor ud uanset om du befinder dig i Kolding, Vejen, eller en helt tredje by. 

Har du spørgsmål angående arbejde med kommunikation, data og IT, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt os nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning. Kontakt os på Tlf.: 70 70 77 67 eller info@tlelteknik.dk – Vi kommer gerne ud til dig, og giver en fast pris på opgaver inden for elinstallationer, belysningsinstallationer og kommunikations-, data- og IT-løsninger.

Kontakt os i dag