Termografisk undersøgelse

Mange boligejere, uanset om det er i det private eller i erhvervsmæssige situationer, kan faktisk spare på energien og varmen i vinterhalvåret. Dette skyldes at potentielle varmeudslip i boliger, forårsaget af utætheder, hvilket får dit anlæg på overarbejde, og derved ekstra udgifter på varmeregningen. 

Hos TL EL Teknik ApS har vi løsningen på dette. Vi tilbyder termografisk undersøgelse i Esbjerg og resten af Sydjylland. Mistænker du manglende isolering og utætheder i din bolig, kan vi opspore problem med termografi, uanset om du har brug for os i Kolding, Vejen eller nærtliggende byer. 

Vi tilbyder termografi i hele Sydjylland

Hvad er termografi?

Termografi er en målemetode, der anvendes til at måle og visualisere varmeudstråling og temperaturforskelle fra fx bygninger og objekter. Metoden gør brug af et infrarødt kamera, og opfanger infrarøde strålinger. Det er muligt med metoden at udskille varme fra køligere baggrunde. Med andre ord kan termografi hjælpe med at undersøge utætheder og kolde overflader.

Her kommer en termografisk undersøgelse ind i billedet. En termografisk undersøgelse er en metode, hvor der ved anvendelse af termografi opfanges varmeforskelle i bygninger. Undersøgelsen identificerer potentielle problemer i bygningsstrukturer, såsom isoleringsproblemer og utætheder, så de efterfølgende kan repareres.

Når vi udfører en termografisk undersøgelse i Esbjerg og Sydjylland, kan vi hjælpe dig med at afdække trækproblemer. Termografering registrerer varmeudslip via dets infrarød stråling, der omsættes til termogrammer, der afslører unormal varme i el-komponenter, identificerer potentielle problemer og sikrer tidlig intervention for at forhindre større skader.

Hvorfor få en termografisk undersøgelse 

Der er rigtig mange god grunde til at få foretaget en termografisk undersøgelse, der kan hjælpe med en håndfuld forskellige ting, men lad os lige opremse nogle af de mest bemærkelsesværdige: 

 • Tidlig påvisning af potentielle problemer:
  En termografisk undersøgelse i hjemmet giver tidlig udslag af eventuelle utætheder, varmetab og elektriske problemer, før de udvikler sig til større og dyrere reparationer eller potentielt farlige situationer.
   
 • Forebyggelse af skader: 
  Er der mangler i din bygnings struktur, kan undersøgelsen identificere potentielle vandlækager eller fugtproblemer, der ellers kan udvikle sig og forårsage skader på strukturer.
   
 • Elektrisk sikkerhed: 
  Termografisk undersøgelse identificerer også overophedede elektriske komponenter, hvilket kan reducere risikoen for brande eller elektriske fejl.
   
 • Diagnostik af bygningsmæssige problemer: 
  Med undersøgelsen hjælper det med med at opdage skjulte bygningsmæssige mangler eller strukturelle problemer.
   
 • Effektivitet i energiforvaltning:
  Du får også givet indsigt i effektiviteten af opvarmning, ventilation og aircondition (HVAC) systemer, hvilket kan optimere energiforbruget.

Få termografi af din bygning med os

Vi hos TL EL Teknik ApS er eksperter i termografi, og står klar til at tilbyde termografisk undersøgelse i Esbjerg og resten af Sydjylland. Har du nogle spørgsmål, er i tvivl om termografi er nødvendigt, eller søger et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at kontakte os på 70707767 eller info@tlelteknik.dk

Kontakt os i dag