Luft til vand varmepumpe i Esbjerg

Hos TL EL Teknik ApS leverer vi effektive og miljøvenlige opvarmningsløsninger. Vi tilbyder rådgivning, service, levering og installation af varmepumper af forskellige modeller. Pumperne et perfekt alternativ til f.eks. el-varme, hvor det smarte ved en luft til vand varmepumpe er, at du både kan få opvarmet din bolig, og samtidig dit brugsvand.

Ligesom vores andre services, dækker vi utrolig bredt, og tilbyder næsten alle løsninger inden for el og varme. Vi tilbyder installation, service og levering af luft til vand varmepumper i Esbjerg og hele Sydjylland. Du kan derfor regne med os, uanset om du befinder dig i Kolding, Vejen eller en anden nærtliggende by.

Vi leverer & installerer i hele Sydjylland


Sådan virker en luft til vand varmepumpe 

En luft til vand varmepumpe er en opvarmningsenhed, der udnytter energien i den udendørs luft til at producere varme til din bygning. Teknologien bag fungerer ved at absorbere varme fra omgivende luft, og omdanne den til brugbar varmeenergi til f.eks. vand til radiatorer, gulvvarme eller varmt brugsvand. 

Varmeanlægget fungerer ved hjælp af en cirkulationsproces, der består af fire hovedkomponenter: 

 • Fordamperen:
  Her trækkes varmen fra den omgivende luft ind i systemet ved hjælp af kølemiddel. Luftens varmeenergi overføres til kølemidlet. 
   
 • Kompressoren:
  Det opvarmede kølemiddel komprimeres, hvilket øger temperaturen yderligere.
   
 • Kondensatoren:
  Den opvarmede gas passerer gennem kondensatoren, hvor den afgiver varmen til det vand, der cirkulerer i varmesystemet.
   
 • Ekspansionsventilen:
  Kølemidlet udvides, køles ned og er klar til at gentage cyklussen.

En luft til vand varmepumpe virker på den måde, at den tager luften udefra og varmer det op til indendørsbrug. Pumpen er forbundet med din boligs centralvarmesystem, og kan derfor bruges til opvarmning af rum og brugsvand.

Den effektive proces pumpen går igennem, sikrer at anlægget kan generere varme selv ved lave udendørstemperaturer og tilbyde en pålidelig opvarmningskilde, med samtidige betydelige energibesparelser. 

Fordelene af en luft til vand varmepumpe 

At investere i en luft til vand varmepumpe kan være en økonomisk fordelagtig beslutning på flere niveauer. For det første kan varmepumpen betydeligt reducere dine opvarmningsomkostninger på lang sigt. Selvom den indledende investering kan virke betydelig, giver den løbende energibesparelse dig mulighed for at nedbringe dine varmeudgifter over tid.

En af de primære fordele ved varmepumpen er dens høje energieffektivitet. Ved at udnytte varmen fra den omgivende luft kan den levere op til 4 gange så meget varmeenergi, som den elektricitet, den forbruger. Dette resulterer i betydelige besparelser på din varmeregning og kan give en hurtig tilbagebetaling af den oprindelige investering. Desuden vil du også opleve mange incitamenter i form af skatterabatter, tilskud eller lavere afgifter.  

Skal vi levere og installere en luft til vand varmepumpe i Esbjerg eller Sydjylland til dig, kan du kort sagt forvente betydelige energibesparelser, skatterabatter og miljømæssige fordele. Investeringen giver en hurtig tilbagebetaling og reducerer CO2-udledningen, hvilket gør den både økonomisk og miljømæssigt fordelagtig på lang sigt.

Få en energieffektiv løsning med luft til vand varmepumpe

Uanset om du mangler konsultation eller levering og installation, kan du ringe til os på 70707767 eller info@tlelteknik.dk. Vi sørger for at finde den rigtige varmepumpe til din situation. Er du derimod på udkig efter en luft til luft varmepumpe kan vi også være behjælpelige. 

Kontakt os her