El tjek og el eftersyn | Nær Esbjerg og Kolding | Få et tilbud

El tjek / El eftersyn

El tjek og el eftersyn nær Esbjerg og Kolding

Vi udfører både el tjek og el eftersyn nær Esbjerg, Vejen og Kolding. Vores mange års erfaring og specialisering indenfor faget gør, at vi både kan udføre el eftersyn på henholdsvis private boliger og driftsbygninger. Har du brug for hjælp så er du velkommen til at kontakte os.

​El tjek - Undgå unødvendige overraskelser med et el eftersyn

​​For købere af både nyere og ældre private boliger er der mange forhold man skal være opmærksom på. En tilstandsrapport giver en god indikation, men har væsentlige mangler i henhold til el installationer, idet disse kun gennemgås visuelt. På den måde er et grundigt el tjek den bedste måde at få et overblik over kvaliteten, sikkerheden og fremtidsudsigterne af el installationerne i den pågældende privatbolig.

​​På samme måde forholder det sig med el eftersyn på driftsbygninger, hvor de uventede omkostninger ved dårlige og usikre el installationer kan være langt større. Ved både el tjek og el eftersyn kan man sikre sig imod unødvendige og uforudsete ekstra omkostninger.

​For sælgere af ejendomme gælder det, at sælgeren er ansvarlig for fejl og mangler i el installationer op til 10 år efter salget.

​​Dette ansvar kan man som sælger fritages fra, hvis korrekte og fyldestgørende rapporter suppleres med et el eftersyn. I denne forbindelse er en gennemgang af ejendommens el installationer den eneste måde at sikre sig mod uventede omkostninger. Det vil altså sige, at et el tjek kan spare dig for mange penge.

Få et uforpligtende tilbud på El tjek

Vi udfører el tjek til private og el eftersyn på driftsbygninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Kontakt os i firmaet på telefon 70 70 77 67 eller e-mail info@tlelteknik.dk, og få et godt og uforpligtende tilbud pr. kvadratmeter på el tjek.

TL EL Teknik ApS

Vi står klar med det rigtige tilbud

Hos TL EL Teknik ApS får du en elektriker, som udbyder blandt andet bæredygtige, kvalitetsbevidste og prisvenlige løsninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Som professionel og engageret elektriker har vi mange års erfaring og specialisering med el-installationer og el teknik indenfor landbrug, industri, private, samt tele- og data installationer.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vi er medlem af

Vi giver sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører

Kontakt os

TL EL Teknik ApS

Føvling

  • Møllebakken 16
    6683 Føvling

Esbjerg

  • Helgolandsgade 22, 1.
    6700 Esbjerg