Kommunikation, data og IT tjek nær Esbjerg, Vejen & Kolding

Kommunikation, data og IT

Hos TL EL Teknik ApS har vi kompetencerne til at tilbyde vore brede kundekreds i bl.a. Føvling, Vejen, Esbjerg og Bramming en lang række alsidige løsninger inden for computernetværk, telefonsystemer og antenneanlæg.

​I samarbejde med kunden udvikler vi en driftsikker netværksløsning, der bliver specifikt tilpasset til den enkelte virksomheds ønsker og behov, og som naturligvis lever op til alle lovmæssige krav. Har du behov for en løsning, der integrerer flere systemer, finder vi en brugervenlig og fremtidssikret løsning.

​TL EL Teknik ApS tilbyder vores assistance hele vejen. Fra den første projektering til trækning af kabler og installation af udstyr – vores arbejde er ikke færdigt før du er tilfreds med din kommunikations- og dataløsning.

TL EL Teknik ApS løser naturligvis også opgaver for private kunder. Det kan være ved etablering af en hjemmearbejdsplads eller ved kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen. Vi har erfaringen og løsningsmodellerne, der sikrer en nem, diskret og effektiv dataløsning.

Har du spørgsmål angående arbejde med kommunikation, data og IT, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt os nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning. Kontakt os på Tlf.: 70 70 77 67 eller info@tlelteknik.dk – Vi kommer gerne ud til dig, og giver en fast pris på opgaver inden for elinstallationer, belysningsinstallationer og kommunikations-, data- og IT-løsninger.

TL EL Teknik ApS

Vi står klar med det rigtige tilbud

Hos TL EL Teknik ApS får du en elektriker, som udbyder blandt andet bæredygtige, kvalitetsbevidste og prisvenlige løsninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Som professionel og engageret elektriker har vi mange års erfaring og specialisering med el-installationer og el teknik indenfor landbrug, industri, private, samt tele- og data installationer.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vi er medlem af

Vi giver sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører

Kontakt os

TL EL Teknik ApS

Føvling

  • Møllebakken 16
    6683 Føvling

Esbjerg

  • Helgolandsgade 22, 1.
    6700 Esbjerg