Kommunikation, data og IT

Hos TL EL Teknik ApS har vi kompetencerne til at tilbyde vore brede kundekreds i bl.a. Føvling, Vejen, Esbjerg og Bramming en lang række alsidige løsninger inden for computernetværk, telefonsystemer og antenneanlæg.

​I samarbejde med kunden udvikler vi en driftsikker netværksløsning, der bliver specifikt tilpasset til den enkelte virksomheds ønsker og behov, og som naturligvis lever op til alle lovmæssige krav. Har du behov for en løsning, der integrerer flere systemer, finder vi en brugervenlig og fremtidssikret løsning.

​TL EL Teknik ApS tilbyder vores assistance hele vejen. Fra den første projektering til trækning af kabler og installation af udstyr – vores arbejde er ikke færdigt før du er tilfreds med din kommunikations- og dataløsning.

TL EL Teknik ApS løser naturligvis også opgaver for private kunder. Det kan være ved etablering af en hjemmearbejdsplads eller ved kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen. Vi har erfaringen og løsningsmodellerne, der sikrer en nem, diskret og effektiv dataløsning.

Har du spørgsmål angående arbejde med kommunikation, data og IT, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt os nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning. Kontakt os på Tlf.: 70 70 77 67 eller info@tlelteknik.dk – Vi kommer gerne ud til dig, og giver en fast pris på opgaver inden for elinstallationer, belysningsinstallationer og kommunikations-, data- og IT-løsninger.