Kommunikations-, data- og IT-løsninger | Få et uforpligtende tilbud

Kommunikations-, data- og IT-løsninger

IT-løsninger til din virksomhed

Hos TL EL Teknik ApS har vi kompetencerne til at tilbyde vores kunder en lang række alsidige løsninger inden for computernetværk, telefonsystemer og antenneanlæg. Mangler du hjælp til IT-løsninger der kan gavne din virksomhed, så er vi den helt rette samarbejdspartner.

IT-løsning i Esbjerg og Kolding omegn

Vi hjælper kunder med diverse IT-løsninger i området omkring Kolding, Vejen, Esbjerg og Bramming. Så er din virksomhed, bolig eller andet i nærheden, står vi klar til at hjælpe dig. Har du brug for rådgivning, kan vi også hjælpe med det da vores erfaring er bred indenfor dette område.

Brugervenlig og fremtidssikret IT-løsninger

​​I samarbejde med kunden udvikler vi en driftssikker netværksløsning, der bliver specifikt tilpasset til den enkelte virksomheds ønsker og behov, og som naturligvis lever op til alle lovmæssige krav. Har du behov for IT-løsninger, der integrerer flere systemer, finder vi en brugervenlig og fremtidssikret løsning.

​TL EL Teknik ApS tilbyder vores assistance hele vejen. Fra den første projektering til trækning af kabler og installation af udstyr – vores arbejde er ikke færdigt før du er tilfreds med din kommunikations-. data-, og IT-løsninger.

IT-løsninger til privat og erhverv

TL EL Teknik ApS løser naturligvis også opgaver for private kunder. Det kan være ved etablering af en hjemmearbejdsplads eller ved kabling og installation af en bredbåndsforbindelse i boligforeningen. Vi har erfaringen og løsningsmodellerne, der sikrer en nem, diskret og effektiv dataløsning.

Få et uforpligtende tilbud på kommunikation, data og IT-løsninger

Har du spørgsmål angående arbejde med kommunikation, data og IT, eller ønsker du et godt uforpligtende tilbud, så kontakt os nu, og få den bedste og mest professionelle vejledning. Kontakt os på Tlf.: 70 70 77 67 eller info@tlelteknik.dk – Vi kommer gerne ud til dig, og giver en fast pris på opgaver inden for el installationer, belysning installationer og kommunikations-, data- og IT-løsninger.

TL EL Teknik ApS

Vi står klar med det rigtige tilbud

Hos TL EL Teknik ApS får du en elektriker, som udbyder blandt andet bæredygtige, kvalitetsbevidste og prisvenlige løsninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Som professionel og engageret elektriker har vi mange års erfaring og specialisering med el-installationer og el teknik indenfor landbrug, industri, private, samt tele- og data installationer.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vi er medlem af

Vi giver sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører

Kontakt os

TL EL Teknik ApS

Føvling

  • Møllebakken 16
    6683 Føvling

Esbjerg

  • Helgolandsgade 22, 1.
    6700 Esbjerg