Solceller i Esbjerg & Vejen | Montering og service - Få tilbud

Solceller

Solceller sikrer økonomien og miljøet

Vi er den førende installatør af solceller til både private og virksomheder i omegnen af Esbjerg, Vejen og Kolding. Igennem nogle gunstige forhandler- og installatøraftaler med førende leverandører af solcelleanlæg i Danmark, har vi muligheden for at tilbyde vores kunder de bedste, mest prisvenlige og kvalitetssikre solceller.

​Få solceller i højeste kvalitet

Vores autoriserede el installatør, elektriker og talentfulde lærling, har alene i 2012 installeret mere en 75 solcelleanlæg. Gennem efteruddannelse og kompetenceudvikling er vi specialiserede i installation af solceller i alle størrelser, lige fra 3kWp til 190kWp.

​Fælles for vores solcelleanlæg er, at de er udvalgt i henhold til stringente krav om kvalitet, design, langtidsholdbarhed og prisvenlighed. På den måde sikrer vi, at vores kunder altid kan få opfyldt deres specifikke behov.

​Førende installatør af solceller

​El producerende solceller er en miljø- og økonomisk fordelagtig investering. Et solcelleanlæg fra TL EL Teknik ApS sikrer, at man producerer sin egen strøm til en

​fast pris over de næste år. På den måde kan man nemt komme på forkant med uventede prisstigninger og lignede.

​Hvad enten installationen af solceller foregår til private hjem, virksomheder, landbrug, offentlige institutioner eller kommuner, udtænker vi i fællesskab med kunden altid den mest optimale løsning. Vores mål er, at det skal være nemt for vores kunder, at spare på energien ved brug af solceller.

​Du kan også spare på energien med en energioptimering >> læs mere her.

​Kontakt os med forespørgsler om solcelleanlæg, så vi sammen kan finde en miljøvenlig løsning, der passer netop dine behov på telefon 70 70 77 67 eller e-mail

 

TL EL Teknik ApS

Vi står klar med det rigtige tilbud

Hos TL EL Teknik ApS får du en elektriker, som udbyder blandt andet bæredygtige, kvalitetsbevidste og prisvenlige løsninger i den brede omegn af Esbjerg, Vejen og Kolding. Som professionel og engageret elektriker har vi mange års erfaring og specialisering med el-installationer og el teknik indenfor landbrug, industri, private, samt tele- og data installationer.

Få et uforpligtende tilbud

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.

Vi er medlem af

Vi giver sikkerhed og garanti for det arbejde vi udfører

Kontakt os

TL EL Teknik ApS

Føvling

  • Møllebakken 16
    6683 Føvling

Esbjerg

  • Helgolandsgade 22, 1.
    6700 Esbjerg